Befejeződött a Szálkai Nyári Énekestábor

Befejeződött az idei táborom is. Ha röviden kéne írnom róla, ezek jutnának eszembe: Fantasztikus élmények, remek munka, jó társaság, vidám hangulat. Idehaza olvasva a táborozók véleményét, elégedett vagyok. Talán csak az időtartamával volt gondjuk, rövidnek tartották az egy hetet.

Mindenkinek sok nyereséget adott ez a hét. Ime néhány gondolat a táborozóimtól:

„Nagyon jó önismeret volt a számomra.”

„Tanulni és tapasztalni szerettem volna, és ezt teljes mértékben elértem.”

„Új és érdekes embereket, egyéniségeket sikerült megismerni, tőlük sokat tanulni, sokat beszélgettünk. A régi csibészekkel is talán még inkább sikerült mélyíteni a kapcsolatot, és építeni azt az egyfajta családi köteléket, amit a janigabizmus ad.”

„Rengeteg élményt, hangi és előadásmódbeli fejlődést, sok új barátot szereztem, akikkel annyira közel kerültem, hogy szeretném velük tartani a kapcsolatot. Új lendületet, feltöltődést, szeretetet, sok ölelést, zene szeretetet, együtt éneklést, az összefogást főzés közben, együtt mosogatásokat, mély beszélgetéseket, beénekléseket, tornát.”

Remek kollégák voltak segítségemre ahhoz, hogy ilyen jól sikerüljön minden. Hálásan köszönöm Rubind Petinek, Grósz Zsuzsinak és Fehér Tibinek a lelkes, kitartó munkát!

Jövőre folytatjuk!

 

11232950_844441622271452_1665982119797933658_n